REPARACIÓ TOTAL DE L'AUTOMÒBIL

DESDE 1948

 

70 anys al servei dels gironins !!

Tancat per fí d'activitat

 

  De 1948 al 2018, hem tingut 70 anys els nostres tallers a Girona ciutat. Amb seccions i personal especialitzats en totes les arees de reparació de l'automòbil.

Tant hem treballat per a particulars, com per a companyies d'assegurances, concessionaris de marca, o organismes oficials com la Generalitat. També hem treballat per companyies de transport públic amb autobús o autocar i també de transport de mercaderies.

Hem treballat per a companyies de renting com poden ser Leaseplan, Arval, Caixarentig,...

Hem fet feines a l'aeroport de Girona, al port de Palamós, a cotxeres d'autobusos i molts altres llocs al llarg dels anys.

Hem reparat tot tipus de vehicles i maquinaria pel que fa a planxa i pintura, cotxes, autocars, camions, furgonetes, 4x4, motos, embarcacions. També objectes de tot tipus com panells informatius, escales de passatgers, grues, contenidors, la maquina de tren de vapor que estava a l'estació de Girona, autocars de Londres i d'altres no especifics d'automoció.

Muntatge de tot tipus d'aparells de navegació, radio-cd, MP3, multimedia. Amb servei tècnic propi per a la reparació de tot tipus d'aparells.

 

 

 

Seccions especialitzades en:

  - Planxa

- Pintura

- Mecànica

-Electricitat

-Vehicle cortesia

  - Injecció

- Auto-só

- Aire condicionat

- Servei de Grua

  Ajustant-nos a les demandes del client a l'hora de realitzar el manteniment o reparació del seu vehicle. Donant total garantia en les reparacions fetes.

Així com la certesa de que es treballa per oferir la més alta qualitat en les reparacions.

 

 

 

Zona recepció

 

Zona planxa

 

 

 

Zona pintura

 

Zona mecànica

 

 

 

Zona mecànica

 

Zona magatzem

 

 

 

Oficines

 

Sala d'espera

 

 

  Adreça:

 

 

Tallers N. Roca S.A.

C/ Sant Miquel, 19

C/ Santiago, 22

17003

GIRONA

 

Tel. 972 203273