Campió de Catalunya SM2 2004, 2008

Subcampió d'Espanya SM2 2008

 

 

AFONDOO!!

Amb l'Husqvarna 2009, com sempre...

Aprilia, campionat d'Espanya 2008 a Campillos

A Fons! amb l'Aprilia 550

Aquí amb la CRF 2007 de SM1

La foto més internacional

Publicada a la revista anglesa Biker a 2 planes!!

KTM airlines!

Pilot: Albert Roca Rubirola

Campionat Francès de Supermotard a París

Pilot: Albert Roca, KTM Ipone

Any 2000, Honda CR 500 Alumini

Equip de Supermotard:

  Al llarg de tots aquests anys el pilot ha estat sempre l'Albert Roca, que s'ha esforçat per anar aprenent i millorant en una especialitat molt exigent, i amb l'esperança de poder lluitar, amb els pilots oficials del campionat francès de supermotard i amb els que actualment competeixen al campionat d'Espanya.

A la graella

Husqvarna Factory Rèplica

  1996:

L'any 1996 varem començar a pendre part en el campionat de Catalunya de Supermotard a la categoria de promobiker.

Moto: SUZUKI RM 250

1997:

L'any 1997 varem pendre part en el campionat de Catalunya de Supermotard a la categoria superior.

Moto: HONDA CR 500

Aquest va ser l'últim any en que es celebrà un campionat de Catalunya complert.

1998:

Primer any de participació al campionat Francès de Supermotard a la categoria Prestige, juntament amb altres pilots catalans, Santi Tona, David Sances, Jordi Fulgeroles i Jordi Casals. Que volien progressar en l'especialitat.

Moto: HONDA CR 500

El nivell del campionat francès és impressionant, les diferents categories reuneixen més de 300 pilots i amb pilots oficials de la categoria de Chambon, Salvador, Kinigardner, Peterhansel, VDB, Rubio,...

1999:

S'ha lluitat de valent per a aconseguir classificar-se a la final de prestige , tot i que a costat molt de aconseguir, ja que només hi entren 28 pilots dels més de 100 de la categoria.

De totes maneres aquest any s'ha aconseguit algun podi de la categoria open, i ha estat elegit pilot JOE BAR en una cursa. A més aquest any s'ha pres part en alguna cursa de l'Europeu.

Moto: Proto HONDA CR 500 Xassís alumini

2000:

Aquesta temporada s'ha tornat a correr en la categoria de Prestige, aconseguint la classificació per a la final de Prestige, en varies curses. Aconseguint punts en 3 ocasions i acabant el campionat en 38ena posició general i 3er de en motos de 2 temps.

Moto: Proto HONDA CR 500 Xassís alumini

2001:

Aquest any, s'ha corregut amb una KTM 660 Ipone semioficial, participant a totes les curses del campionat francès i també a dues de l'europeu.

Aquest any hem aconseguit classificar-nos regularment a les finals de la categoria de PRESTIGE, aconseguint a acabar la temporada com a 18è d'aquesta categoria, i 2on privat del campionat.

1 cop es va haver de correr a Open i varem guanyar la cursa.

2002:

Hem disputat el campionat francès i algunes curses de l'europeu dins de l'equip Ipone.

Finalment ja disposem de la nova moto, una KTM 660 Factory Rèplica, que en conjunt és bastant millor que la moto de l'any passat.

Aquest any a principi de temporada hem tingut algunes dificultats, pero a hores d'ara ja esta anant tot força bé.

Hem pogut guanyar el supermotard de Fraga.

2003:

Degut a una lessió en un entrenament de pretemporada en el karting de Perpinyà, no s'ha pogut tornar a competir fins a final de temporada. Tot i no estar al 100% s'aconsegueix acabar 15è a la última cursa de la temporada.

2004:

Aquest any s'està competint al Campionat Francès, al Campionat de Espanya i al Campionat de Catalunya.

Ja és el campió de Catalunya de Supermotard 2004!

Ens hem perdut l'ultima cursa del campionat d'espanya, degut a una forta caiguda la cursa anterior.

Al final hem pogut participar a la cursa de Finestrat del MUNDIAL de Supermotard, a la categoria reina, la S1 amb en VDB, Chambon i companyia.

2005:

Aquest ha sigut un any de transició, en el que s'ha competit en el campionat de Catalunya i d'Espanya de Supermotard aconseguint fer alguns podiums.

Moto: KTM 700 Factory Replica.

2006:

Ha estat un any de transició, en que s'ha près part en proves del català , pero que al mateix temps s'ha estat competint en altres especialitats del mon del motor (Campionat de Catalunya i Espanya de Jet Ski).

2007:

S'ha començat la temporada amb una Honda CRF 450 i prenent part a la categoria SM1. Pero amb el canvi de categoria es troben a faltar molts de cavalls respecte les montures d'anys anteriors.

S'ha fet el pas a la categoria de SM2, canviant de montura i passant a competir dins la nova categoria amb una APRILIA 550 Factory Replica.

En les curses de Oliva i Cartagena, ja s'ha competit a SM2 amb la Aprilia, aconseguint el 4art lloc de la general en les dues curses.

2008:

Aquest any el campionat ja ha començat i s'han posat tots els mitjans i esforços possibles, per a poder competir al màxim nivell dins la categoria SM2.

Moto, Aprilia 550 SXV Factory Réplica.

En les dues primeres curses de la temporada, s'ha aconseguit guanyar la cursa de campionat de Catalunya, i quedar en tercera posició en la de campionat d'Espanya.

A hores d'ara i després de la parada d'estiu les coses van força ben encarrilades, anant 1er del Campionat de Catalunya i 2on del Campionat d'Espanya de SM2.

Finalment s'han aconseguit els objectius desitjats, guanyant el campionat de Catalunya de SM2 i quedant subcampió d'Espanya de SM2.

A més hem près part a la Copa de les Nacions, a Bulgaria, amb l'equip espanyol.

2009:

Durant l'any 2009 s'ha près part en algunes curses del català, amb una Husqvarna 530 Factory Réplica.

2010:

Aquest any tornarem a pendre part en el campionat català de Supermotard i en algunes proves del nacional, amb una Husqvarna 450.

2011:

Aquest any torna a pendre part a les curses del campionat de catalunya de supermotard amb la Husqvarna. 3er. CAMPIONAT DE CATALUNYA 2011 categoria SM Èlit.

   

 

 

Albert Roca Rubirola, KTM Factory Replica 700 c.c.

 

 

Pilot: Albert Roca, KTM Ipone

Campionat de Europa 2001 l'Alpe d'Huez

 

Donem gràcies a les cases col.laboradores:

 

HEBO

TR

METRAKIT

NACH-MO

RUBAU

AAW

RGO

SAIS POWER

 

 

  Per a més informació:

 

 

e-mail: supermot76@hotmail.com