Hem près part en alguns ral.lis!!

 

Després de molts anys competint dins el mon de l'autocross, varem decidir de pendre part en alguns ral.lis i així pendre part en una nova especialitat, que sempre haviem admirat pero en la que mai haviem participat.

El vehicle elegit fou un Peugeot 205 GTi 1.9. amb el que després de revisar-lo i millorar algunes coses prenguerem part en el Ral.li de Viladrau. L'únic objectiu que ens propossavem era acabar la prova, ja que desconeixiem totalment la especialitat , i o varem aconseguir.

 

V Ral.li Viladrau 2006

Vehicle: Peugeot 205 GTI 1.9

 

 

Pilot: Jordi Roca

Copilot: Marc Cendra

 

 

Després d'haver près part en aquest 1er ral.li, varem procedir a revisar a fons el vehicle. Reforçant i ressoldant la carrosseria, amb suspensió bilstein vastag gruixut amb copel.les. Fent tot un motor nou i molt afinat, i muntant una caixa de canvis de 6 marxes amb autoblocant PTS. El cotxe va millorar molt, pero per motius laborals només varem poder pendre la sortida en un altre ral.li, i varem decidir vendre el 205.

He de dir que ben afinat és un molt bon cotxe per apendre, ja que té un comportament molt noble i divertit.

No descartem poder tornar un dia a l'especialitat, ja que encara que molt breument, ho varem poder disfrutar molt.

 

 

 

 

 

 

Varem haver de deixar l'especialitat per centrar-nos en la reforma a fons de les instal.lacions de Tallers N. Roca S.A. i la restructuració de l'empresa, que ja s'ha portat a terme.

Voliem celebrar aquest 2008 el 60è aniversari de la nostra empresa, guardant un gran record del passat i del que s'ha fet durant tots aquest anys. Peró arrencant amb les noves instal.lacions , completament encarrilats cap el futur amb optimisme i moltes ganes de treballar.

 

 

 

 

  Per a més informació:

 

 

Tallers N. Roca S.A.

C/ Sant Miquel, 19

C/ Santiago, 22

17003

GIRONA

 

Tel. 972 203273

Tel. 972 205063

 

 

e-mail: Jordi@rsport.com